Åbent debatarrangement om folkeafstemningen om retsforbeholdene

Dato: 28.11.2015
Tidspunkt: 28-11-2015 16:00:00 - 28-11-2015 19:00:00
Sted: The Soul Café, Jernbanegade 44, 6000 Kolding
Arrangør: Alternativet Sydjylland
Område: Retsforbehold/folkeafstemning
Type: Debatmøde

Tidspunkt: kl. 16.00-19.00

Alternativets EU-ordfører, Rasmus Nordqvist, kommer til Kolding til debatarrangement om afstemmingen om retsforbeholdene på The Soul Cafe D. 28/11 kl.14-17.

Alternativet ønsker at tage en åben og nuanceret debat om retsforbeholdene og effekterne af både et JA og et NEJ til folkeafstemningen om omdannelse af retsforbeholdene til en tilvalgsordning d. 3. december 2015.

I stedet for en traditionel ”JA/NEJ”-debat vil Alternativets debatarrangementer tage udgangspunkt i, at flere ved mere, og at alle holdninger er velkomne. Det betyder også, at Alternativets anbefaling ”Ja, men” skal debatteres og ved hjælp af oplysning og grundlæggende viden fra specialister vil samtalen søge at nuancere et kompliceret emne.

Debatten baseres på viden fra specialister, som vil reflektere over og belyse forskellige aspekter ved kommende Folkeafstemning. Alternativet har via medlemsundersøgelse og Appgree taget udgangspunkt i de grundlæggende brændpunkter – de sager, som ligger medlemmerne mest på sinde.

Ved debatarrangementet tager Alternativet temperaturen på deltagerne og spørger nysgerrigt til deltagernes holdning både før og efter debatten.

Alternativet inviterer alle interesserede – medlem af partiet eller ej – til at deltage og vi glæder os til en god nuanceret debat.


Spørgsmål & svar


Se alle Spørgsmål og svar
Stil dit eget spørgsmål

Stil dit eget spørgsmål til EU-Oplysningen. Vi svarer som udgangspunkt inden for 24 timer.

Ring til os på
Tlf: 33 37 33 37
Stil os et spørgsmål
Bestil publikationer fra EU-Oplysningen
Folketinets Cookie politik